RM 5 i Norrköping avslutad!

 Senast ändrad 14 augusti, 2017 kl 11:13
aug 142017
 

Tackar vi Norrköpings gänget för en väl genomförd tävling!

GT pristagarna: 1a Peter Hägg, 2a Stefan Hellberg, 3a Dennis Oscarsson. Bästa Debutant Håkan Ehn, bästa Juniorer Leon Hägg och Albin Ebbesson (tack till Norrköping för att båda fick pris) och Vinnare av B finalen Jörgen Andersson!

Touring: 1a Miacel Fredriksson, 2a Thomas Lillieqvist, 3a Jonas Nilsson, bästa junior Hampus Broman

Tävlingens junior i GT och Touring!

Nu är det bara en tävling kvar och Touring ser avgjort ut! För att Micael Fredriksson ska kunna tappa ledningen så krävs det att han kommer på plats 24 eller sämre i Växjö om Jonas vinner! Håvard ligger 3a och han kommer inte köra Växjö (säger han) så han kommer troligen tappa ner till 6e. Sebastian Manica som ligger 4a har 8 poäng upp till Jonas Nilsson så vid vinst för Sebastian så behöver Jonas bli 6a eller sämre för att bli tappa andra platsen.

I GT är det jämnare då det skiljer 6 poäng från 1a till 3e. Stefan ligger 3 poäng efter mig och vid seger för Stefan så tar hem det även om poängen slutar lika (om jag skulle bli 2a) För att Jocke ska ta hem det så behöver han vinna, Stefan 2a eller sämre och jag 4a eller sämre. Skulle det bli dom placeringarna och ingen av oss tar TQ så slutar alla 3 på 233 poäng och Jocke tar det med fler segrar! Patrik och Erling har en teoretisk chans att vinna med då krävs det seger och misslyckande av både mig, Stefan och Jocke !

Tyvärr, det är nu stängt för kommentarer här.

   
© 2011 Radiostyrd Bilsport Suffusion theme by Sayontan Sinha