Jan ”Eddan” Edvallius

 Senast ändrad 14 augusti, 2017 kl 10:44
aug 142017
 

Under tävlingen i Norrköping i helgen så fick vi det tragiska beskedet att Jan ”Eddan” Edvallius gått bort efter en tids sjukdom. Eddan är anledningen till att vi idag kör Largescale i sverige, 1996 kom han till Örebro RC bana med en bil och fick genast med sig fler intresserade! Året därpå drog man igång femtedelen och började tävla!

Vi förde lite diskussioner under tävlingen i helgen och något kommer att göras till minne av Eddan. Troliga är en fond i någon form med målsättning att få in fler unga förare till Largescale, återkommer när vi bestämt exakt hur detta blir.

Vila i frid Eddan och tack för din insats till sporten!

 

Tyvärr, det är nu stängt för kommentarer här.

   
© 2011 Radiostyrd Bilsport Suffusion theme by Sayontan Sinha