Grattis till vinnarna i RM 4 i Örkelljunga

 Senast ändrad 10 juli, 2018 kl 10:19
jul 102018
 

Grattis till vinnarna i RM 4 i Örkelljunga!

Nu börjar det även bli spännande i totalen! I touring är det som bekant 3 av 5 tävlingar +finalen som räknas och vi ser ut att ha 4 förare som kommer att göra upp om det, Fredrik Björk på 140 poäng, Marcus Sandberg på 138, Micael Fredriksson 134 och Sebastian Mancia på 131. Efter nästa deltävling i Norrköping så lägger jag upp förutsättningarna för varje förare som har möjlighet att ta hem det.

 

I GT räknar vi 4 av 5 tävlingar och med 4 körde så har Jocke Persson en stor ledning med 15 poäng, men eftersom alla som jagar honom såhär långt har en ”misslyckad” tävling så kan dessa förutsättningar ändras när en kommer räknas bort efter Norrköping.

 

1a Joel Oskarsson, 2a Simon Burce, 3a Jonas Johansson

 

1a Jocke Persson, 2a Hampus Broman, 3a Peter Hägg

 

Nästa tävling som körs är Nordiska Mästerskapen i Lidköping där anmälan stänger imorgon! Så passa på att säkra er plats till denna tävlingen!

Tyvärr, det är nu stängt för kommentarer här.

   
© 2011 Radiostyrd Bilsport Suffusion theme by Sayontan Sinha