Ny grenkontakt LS Onroad och kontaktperson LS Offroad

 Senast ändrad 1 februari, 2018 kl 09:59
feb 012018
 

Utskottet söker en ny grenkontakt för LS Onroad, min tanke har varit ett tag att detta skulle vara min sista säsong som grenkontakt. Efter Dallas bortgång så har jag hoppat in som sekreterare efter honom och fortsätter med till året ut eller till vi hittat någon annan lämplig. På grund av detta så söker vi då en ny grenkontakt för LS Onroad, jag kommer troligen finnas kvar året och kunna stötta den nya.

Är det någon som är intresserad eller har förslag på namn så bara kontakta mig! Eller om ni vill ha mer information om vad det innebär.

Nästa punkt är att vi från igår har en Kontaktperson för LS Offroad och det är Jens Larsson, hans kontaktuppgifter finns under kontakta här på sidan. Då LS OR inte är en officiell klass så ska Jens fungera som en kontakta mellan utskottet och utövarna för LS OR, vilket jag tror kan bli riktigt bra. Dels så kan utskottet få ut information på en enklare sätt till dom som kör LS OR men även att dom har en person att vända sig till med frågor om t ex licenser, banbygge, godkända bilar osv.

Tyvärr, det är nu stängt för kommentarer här.

   
© 2011 Radiostyrd Bilsport Suffusion theme by Sayontan Sinha